در نشستی با حضور مدیران استانی و فعالان حوزه آموزش در شهر صنعتی کاوه، مجتبی ربیعی، معاون مشارکتهای مردمی ادارهکل نوسازی مدارس استان مرکزی، با اشاره به ظرفیتهای قانونی مالیات صنایع، تأکید کرد: استفاده هدفمند از این منابع میتواند آموزشی شهرستان ساوه را بهطور مؤثر توسعه دهد.
در این نشست،مجتبی ربیعی از آغاز نهضت مدرسهسازی با مشارکت صنایع خبر داد و گفت: این طرح با هدف استفاده از ظرفیتهای قانونی مالیاتهای صنعتی و تقویت عدالت آموزشی در حال اجراست.
معاون مشارکتهای مردمی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی، با تشریح ابعاد مختلف طرح نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی، بر اهمیت بهرهگیری از ظرفیت قانونی مالیاتهای نشاندار موضوع بند (خ) ماده ۲۰ برنامه هفتم توسعه کشور و ماده ۱۷۲ قانون مالیاتهای مستقیم در مسیر تأمین منابع توسعه فضاهای آموزشی تأکید کرد.
وی افزود: خوشبختانه شهرستان ساوه همواره از حضور خیرین دلسوز و نیکاندیش در حوزه آموزش بهرهمند بوده و در کنار پیشگامی در صنعت، در ساخت مدارس نیز پیشقدم بودهاند. امروز نیز انتظار میرود صنایع بزرگ مستقر در شهر صنعتی کاوه، همچون گذشته در قالب مسئولیت اجتماعی و با بهرهگیری از سازوکارهای قانونی مشارکت در پرداخت مالیات، در توسعه فضاهای آموزشی شهرستان سهیم باشند.
معاون مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان مرکزی، با اشاره به ضرورت تدوین شیوهنامهای جامع و کاربردی برای هزینهکرد اثربخش مالیات صنایع در امر مدرسهسازی، آمادگی ادارهکل نوسازی مدارس استان را برای تعامل و همکاری با دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی در این مسیر اعلام نمود.
در این نشست، سایر مسئولان از جمله معاون عمرانی فرمانداری ساوه، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، رؤسای اتاق بازرگانی، اداره امور مالیاتی و مجمع خیرین مدرسهساز نیز ضمن بیان دیدگاهها و ظرفیتهای موجود، بر لزوم انسجام و همافزایی برای رفع چالشهای موجود در حوزه فضاهای آموزشی شهرستان تأکید کردند.